RobloxNews | A Premium Nembership
632
post-template-default,single,single-post,postid-632,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

A Premium Nembership

Legtöbb esélyell egy új tagság fog érkezni a Robloxba.

 

De mi is lesz ez a tagság?

 

Az egész úgy kezdődött hogy a Roblox gépes file-jaiban találtak egy új ikont.

 

Hát igen. Ez egy kis premium ikon. Ha lecseréled ezt az ikont a Builders Club-ot jelző ikonra, akkor pontosan oda illik a helyére. De ez még nem minden!

 

A Roblox Wikia oldalon az egyik bejegyzésben meg lehet nézni hogy mennyi Tix-ed maradt. (Ha van.) Ott meg lehet azt is nézni hogy van-e Builders Club-od. Viszont most ott lett egy új váltotzó:

Ez az IsPremium jelzi azt hogy van-e a playernek Premium tagságja. De a Roblox minek rejtegeti ezt a tagságot? Mert talán lehet hogy a Roblox Developer konferencián fogják bejelenteni? Viszont ez még most sem az összes!

 

Mire is lesz való ez a tagság?

 

Sok ember szerint a VIP szerverekhez lesz köze a Premium-nak. Valahogy úgy hogy aki Premium az ingyen csinálhat VIP szervereket. De még az is lehet hogy a fizetős játékokba ingyen is be lehet majd menni vele.

 

Páran meg azt gondolják hogy a Premium le fogja cserélni a Builders Club-ot. Ez rengeteg ember szempontjából nagy kiszúrás lenne. Meg még az is szóba jött hogy talán hónaponta fog Robux-ot adni. Sőt az is felmerült hogy ha már így tudják az emberek ezt akkor nem is fogják berakni a Roblox-ba.

 

De valójában nem tudja senki hogy mire lesz való ez a tagság. Majd meglátjuk.

No Comments

Post A Comment