RobloxNews | A Játékreklámozás új módja
611
post-template-default,single,single-post,postid-611,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

A Játékreklámozás új módja

Már páran biztosan észrevették, hogy a chatjeik spamelve voltak pár üzenetettel…

 

Szóval páran észrevehettétek hogy a Robloxos weboldalas chatekben van pár ugyanolyan invite link egy játékba.

 

Igen. A Pet Ranch Simulator megtalált egy olyan reklámozási módot ami nagyon tudja vonzani az új játékosokat. Mert hogyha sok embert hívsz meg a játékba akkor bónuszokat kapsz.

 

 

Nagyon különös az hogy egy játék így hozzá tud férni a chatekhez. Legtöbb eséllyel egy script működteti ezt. Habár rengetegen meglepődtek azon hogy ilyen chat üzenetek jöttek, és ezért azt hitték hogy a botok megint valami scam-es dolgot csinálnak.

 

A Scammer-ek is találtak ebben lehtőséget…

 

A scam-ekre rátérve a sammerek igen is kihasználták ezt a lehetőséget. Ha valaki bejoinol egy ingyen Robux-ot ígérő játékba akkor a script rögtön elküldi a chatbe az üzenetet minden barátodnak a Robloxon. Így nagyon gyorsan tud terjedni egy scam.

 

 

Mivel ez a scam nagyon gyorsan terjed ezért a Roblox gyorsan le is szedte. Így hogy azt írja nekünk a Roblox barátunk, így jobban elhisszük, és csak terjed és terjed… Reméljük nem fog több scam uralkodni ezzel a lehetőséggel.

 

Szóval, nem kell meglepődni a chatek tele lesznek spamelve ilyen üzenetekkel. Legtöbb eséllyel egy olyan kor fog most bejönni a Robloxon amiben rengetek ilyen üzenetet fogunk kapni mert sok játékkészítő meg fogja ragadni ezt a lehetőséget. De majd meglátjuk!

No Comments

Post A Comment