RobloxNews | A Big Chungus meme ki lett bannolva
544
post-template-default,single,single-post,postid-544,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

A Big Chungus meme ki lett bannolva

A Roblox “sikeresen” kibannolta a Big Chungus nevű meme-et.

 

Szóval a Roblox 2018ban szintén kibannolt egy meme-et ami a Ugandan Knuckles névre hallgat, sőt még a Roblox szabályzatába is beírták hogy nem szabad használni az Ugandan Knuckles meme-et.

 

A Roblox állítólag azért bannolta ki ezt a memet mert "rasszista" viccekből származnak.

A Roblox állítólag azért bannolta ki ezt a meme-et mert “rasszista” viccekből származnak.

Most meg a Roblox ezt a meme-et bannolta ki, viszont most nem tudjuk miért. Az egész úgy kezdődött hogy miután pár ember feltöltötte a Robloxra ezt a meme-et, aztán pár óra múlva ki lettek bannolva három napra(vagy warning-ot kaptak.) De vajon a Roblox miért bannolta ki ezt a meme-et? Nézzük meg jobban!

 

Big Chungus meme csak egy dagi nyúl egy rajzfilmből és ennyi. De miért a Roblox miért bannolt ki egy ilyen meme-et? Ha utánanézünk az interneten a “Big Chungus” szó után, megkapjuk találatként a meme-et és pár oldalt. Az egyik az oldalak között bizonyára az Urban Dictionary lesz. (Az oldal dióhéjban: Egy szóra be lehet küldeni egy jelentést, és amelyik beküldött jelentés a legtöbb likeot kap, az lesz a legelöl és kb. az lesz a szó “jelentése” úgymond.) Ha ott megnézzük a Big Chungus szó jelentését nem kapunk olyan családbarát jelentést. Persze a Roblox próbálja tartani a családbarát tartalmat, és a legtöbb eséllyel ezért bannolták ki ezt a meme-et.

 

Szóval nem ajánlott kiposztolni a Robloxra a Big Chungus meme-et Decal-ként. De kimondani sem ajánlott. Mondd el a véleményedet a kommentekben!

1 Comment

Post A Comment