RobloxNews | Az Eventeket beszüntették
622
post-template-default,single,single-post,postid-622,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Az Eventeket beszüntették

A Roblox Developer Forum-on megdöbbentő posztot rakott ki a Roblox egyik tagja.

Ez sajnos igaz. A Roblox újra előállt egy olyan ötlettel ami borzasztó.

 

De miért történik ez?

 

Ez az egész azért történik mert a Roblox egy új funkciót akar csinálni, aminek Live-Ops a neve.

A posztot itt megtekintheted: https://devforum.roblox.com/t/roblox-2019-events-update/261441

De mire való a Live-ops?

A Live-Ops arra való hogy az emberek beküldhetnek játétékokat amiket ők csináltak, és megválasztanak egy játékot. Az a játék amelyiket megválasztottak egy napig. De ez valójában majdnem minden szempontból rossz. A játékészítőnek azért mert állítólag ez a Featured Games-et totálisan módosítani. Így a valójában híres játékok nem lesznek a főlapon. Aztán persze ennek nincs sok értelme. Habár ez eléggé megszokott a Robloxtól hogy ilyen értelmetlen frissítéseket dobál be a weboldalra.

 

Csak még azt sem értjük hogy az eventeket minek kell kiszedni azért hogy ez a Live-Ops bejöjjön? Legalább a 2019 Egg Hunt meg lesz tartva. Azt nem tudjuk hogy az Avengers event meg lesz-e tartva. De a többi event legtöbb esélyell nem lesz megtartva. Meg a többi sem.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg a kommentekben!

1 Comment
  • Andonym
    Posted at 18:12h, 08 április Válasz

    Az a baj hogy a Roblox televan egy csómó lehetőséggel,de mégis ilyenekkel vágják fel a saját ereiket a fejlesztők! Legalább lenne valami kompenzáció például a több ingyenes ruha vagy esetleg évente ingyenes robux! Már lassan értem hogy a nagy veteránok miért mondják hogy a játék haldoklik! Legalább is fejlesztői részről.

Post A Comment